Coaching/Training

Mijn naam is Stephan Peterse. Vader, hoogbegaafd,  creatief (eventueel ook met kurk), vrijwilliger bij de donorstichtingen natuurlijk coach. Ik coach (mede)hoogbegaafden en hoogopgeleiden en kijk kritisch, maar zonder oordeel naar jouw plannen en ideeën zodat jij daar alleen maar beter van wordt .Maar ik heb niet altijd gedaan wat dicht bij mijn hart ligt.

Jezelf leren kennen is een (leuke) uitdaging waar je uiteindelijk veel aan kan hebben.

Op mijn 22ste kwam ik er achter dat ik hoogbegaafd ben en heb daar toen weinig mee gedaan. IN de loop van de jaren is dit mij parten gaan spelen. Na een burn-out ben ik in 2018 begonnen met de opleiding professioneel coach (Academy voor Psychodynamica) gedaan en deze succesvol afgerond..

Mijn focus ligt op het hooginteligente en hoogbegaafde mensen die graag vooruit willen in hun leven. Ik help je graag met inzicht krijgen wat voor jou echt van belang is.

Zelf ben ik hoogbegaafd en

Onderwerpen waar ik je in  kan coachen zijn:

  • Plezier halen uit je werk
  • Je eigen emoties leren ontdekken en daar op vertrouwen
  • Meer inzicht in jezelf krijgen
  • Wat vind jij belangrijk

Naast mijn werk coachen ben ik Internet of Things specialist en heb daarmee ook affiniteit met andere werkvelden waar ik lekker kritisch mag zijn. Kortom een coach die ook nog eens nerd is.
Wil je daar meer over weten kijk dan even onder het kopje IOT en portofolio.

 

Coaching tarieven per sessie van 1 uur en 15 min:

Particulier die zelf betaald: €90,- inc BTW

ZZP  die zelf betaald:      €90,- ex BTW

Indien de werkgever betaald: €125,- ex btw

 

 

Training

 

Samen met Eline geef ik om vooraf geplande data een training flirten en versieren voor mannen. We willen je graag helpen om relaxed en op een vrouwvriendelijke manier een vrouw te versieren. Wil je hier meer over weten kijk op www.flirtenenversieren.nl.