Workshop Vrouwen Versieren

“Hey, een leuke vrouw! Zal ik haar aanspreken? Maar wat moet ik dan zeggen?

Zou ze me wel leuk vinden?

Ja ik ben nu wel in gesprek, maar het gesprek gaat nergens heen, HELP!”

Flitst één van deze gedachten wel eens door je hoofd? Je bent niet de enige! Veel mannen hebben last van aanspreekangst of weten niet hoe ze een leuk gesprek kunnen hebben met een vrouw. Zonde, want je loopt zo leuk contact met vrouwen mis dat kan leiden tot een toffe date, scharrel of relatie.

Mijn aandeel

  • Coaching
  • Vertouwen
  • Trainer

Mijn aandeel in dit project

De rust in de training

Stephan was vroeger geen “natural” in flirten en daten. Maar flirten en daten zijn vaardigheden die je kunt leren, ontdekte hij. Hij verdiepte zich een tijd flink in de wereld van aantrekkingskracht en had hier enorm veel baat bij. Nu ziet Stephan in zijn omgeving veel mannen die gefrustreerd zijn omdat het hen niet lukt om succesvol te zijn in de liefde. Dat vindt hij zonde en daar wil hij wat aan doen. Als gecertificeerd coach wil hij hen leren dat flirten en daten niet moeilijk is en juist heel leuk.
Stephan is inlevend en invoelend en voelt haarfijn aan wat er bij jou speelt. Om de hete brij heendraaien is dus geen optie bij Stephan. Op relaxte wijze begeleidt hij jou met veel plezier naar een fijner liefdesleven.

Review

L. 31 uit Tilburg: Als mij de vraag gesteld werd wat vrouwen nou eigenlijk zoeken in een vent, dan was uiteraard mijn antwoord: “Euh, een Magic Mike met de bankrekening van Bill Gates”. Nu deed ik daar wel lacherig over, maar ik wist het antwoord eigenlijk serieus niet! Ik kon mezelf van tevoren al de moed ontnemen om een vrouw aan te spreken door mezelf met bovenstaande figuren te vergelijken.
Nu ik deze workshop gevolgd heb, weet ik het échte antwoord en ben ik niet alleen vaardiger geworden in het aanspreken van vrouwen, maar weet ik beter hoe ik mensen communicatief kan prikkelen, waardoor gesprekken altijd leuker verlopen. En het werkt echt! Aanrader mannen!